Árnyvéd Kft., a redőnyszakértő

Minden, ami árnyékolástechnika: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves garancia, alaposan letesztelt, csendesen, üzembiztosan funkcionáló motorok.

Elromlott a redőnye? Ne aggódjon, mi segítünk! Korrekt munkavégzés, pénztárcabarát árakon! Szakszerű redőny szerelés Soroksáron, illetve a főváros többi részén.

Esetleg jobbra, újra cserélni, motorizálná? Az sem gond!

Minden, ami árnyékolástechnika: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves garancia, alaposan letesztelt, csendesen, üzembiztosan funkcionáló motorok. A 2013-as évtől motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval szereljük, alapáron. A redőnyöket egy úgynevezett csőmotorral motorizáljuk, amely a redőny tengelyében van elhelyezve, így az szinte fel sem tűnik! Motoros meghajtásra kifejezetten csak az alumínium redőnyeinket javasoljuk, kiváltképpen a méretesebb nyílászáróknál. A redőnymotorainkat öt éves garanciával kínáljuk Önnek! Áraink tartalmazzák Budapesten és az agglomerációban mind a kiszállítást, mind a felmérést, mind a felszerelést és a garanciát. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. 

Weblapunkon több információt is találhat a motoros redőnyökről, elektromos napellenzőkről illetve a garázsredőnyökről. 

redony-ajto.hu

 

Szalagfüggöny előnyei, hasznos információk

Ha szalagfüggönyt keres, jó helyen jár! Felejtse el a függönyökkel való vesződést, szereltessen fel igényes, minőségi szalagfüggönyöket! Cégünk a minőséget kínálja, mindezt elérhető áron!

Mennyibe kerül? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2. Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm 

Áraink a Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is tartalmazzák!

 

Szalagfüggöny információk:

Szalagfüggöny karnis anyaga: Alumínium

Szalagfüggöny karnis típusa: BlueLine

Szalagfüggöny karnis max. hossza: 4500 mm

Szalagfüggöny tengely anyaga: Alumínium

Szalagfüggöny tengely formája: Bordázott

Szalagfüggöny lamella anyaga: Textil, PVC

 

A termék anyaga:

Szalagfüggöny lamella: Beltéri használatra készített, impregnált, textília A lamellák alsó része lamella súllyal ellátott A lamellák alsó része alsó gyönggyel ellátott

Szalagfüggöny karnis: Gyárilag porfestett, extrudált alumínium Alumínium tengelyszerkezettel Műanyag végelemekkel lezárva Zsinóros (Kézi) működtetéssel A kezelő helye tetszőleges oldalra választható jobbos vagy balos kezelés 

A termék működtetése:

A lamellák mozgatása a szalagfüggöny karnisának jobb vagy bal oldalán található zsinórzattal végezhető. A lamellák gyűjtése abban az esetben történhet meg, ha a lamellák nyitott állapotban vannak. A lamellák egymáshoz képest párhuzamosan állnak, ekkor a legnagyobb mennyiségű fény jut be a helységbe A zsinórzat folyamatos, egyenletes húzása során a lamellák gyűjtése biztosított. Figyelem: a zsinórzatot hirtelen megrántani tilos, mert az a karnis belsejében lévő alkatrészek sérülését okozhatja.

 

További információt talál honlapunkon: www.szalagfuggony-arnyekolas.com