Légvár bérlése Budapesten és Pest megyében

Légvár bérlése Budapesten és Pest megyében

Melyik gyermek nem szeretne zabolátlanul ugrabugrálni, tombolni? Ugrálóvárainkban ezt megteheti! Ráadásul remek árakon, korrekt feltételekkel biztosítjuk ezt Önnek és családjának!

A Happy Jump ugrálóvárak folyamatos légbefúvással üzemelnek, kül- és beltérre egyaránt alkalmasak, 3-10 év közötti gyerekeknek, családoknak kínáljuk.

 

A csúszdás ugrálóvár bérleti díja : 15.000 Ft/nap, kiszállítás: Budapest és Pest megye területén 4.000 Ft/alkalom.

A kastély ugrálóvár bérleti díja : 12.000 Ft/nap, kiszállítás: Budapest és Pest megye területén 4.000 Ft/alkalom. 

 

Milyen kinézetű ugrálóvárat-légvárat kölcsönözhetnek vállalkozásunknál?

Csúszdás és kastély kinézetű ugrálóvárat.

 

Az ugrálóvár bérlés menete:  

A bérelni kívánt ugrálóvárunk kibérlése során szerződést kell létesítenünk. Ezután az ugrálóvárat átadjuk, illetve külön kérésre kiszállítjuk, és beüzemeljük. A Happy Jump ugrálóváraink könnyen szállíthatóak, akár egy normál autó csomagtartójában is elférnek. Tömegük 18-28 kg között van.

 

A Happy Jump tartozékai:

-  befúvó ventilátor, aminek segítségével viszonylag gyorsan, 3-4 perc alatt üzemkész lesz az ugrálóvár és folyamatos befúvás mellett használható (230 Voltról üzemeltethető),

-  minden ugrálóvárunkhoz biztosítunk egy kezelési útmutatót,

-  a csomag tartalmazza az ugrálóvárat, a rögzítőcölöpöket, az alátétponyvát, illetve a befúvó ventilátort.

 

Oldalunk: legvar-ugralovar.com

Szalagfüggöny előnyei, hasznos információk

Ha szalagfüggönyt keres, jó helyen jár! Felejtse el a függönyökkel való vesződést, szereltessen fel igényes, minőségi szalagfüggönyöket! Cégünk a minőséget kínálja, mindezt elérhető áron!

Mennyibe kerül? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2. Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm 

Áraink a Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is tartalmazzák!

 

Szalagfüggöny információk:

Szalagfüggöny karnis anyaga: Alumínium

Szalagfüggöny karnis típusa: BlueLine

Szalagfüggöny karnis max. hossza: 4500 mm

Szalagfüggöny tengely anyaga: Alumínium

Szalagfüggöny tengely formája: Bordázott

Szalagfüggöny lamella anyaga: Textil, PVC

 

A termék anyaga:

Szalagfüggöny lamella: Beltéri használatra készített, impregnált, textília A lamellák alsó része lamella súllyal ellátott A lamellák alsó része alsó gyönggyel ellátott

Szalagfüggöny karnis: Gyárilag porfestett, extrudált alumínium Alumínium tengelyszerkezettel Műanyag végelemekkel lezárva Zsinóros (Kézi) működtetéssel A kezelő helye tetszőleges oldalra választható jobbos vagy balos kezelés 

A termék működtetése:

A lamellák mozgatása a szalagfüggöny karnisának jobb vagy bal oldalán található zsinórzattal végezhető. A lamellák gyűjtése abban az esetben történhet meg, ha a lamellák nyitott állapotban vannak. A lamellák egymáshoz képest párhuzamosan állnak, ekkor a legnagyobb mennyiségű fény jut be a helységbe A zsinórzat folyamatos, egyenletes húzása során a lamellák gyűjtése biztosított. Figyelem: a zsinórzatot hirtelen megrántani tilos, mert az a karnis belsejében lévő alkatrészek sérülését okozhatja.

 

További információt talál honlapunkon: www.szalagfuggony-arnyekolas.com