Import bőr kanapék féláron

Import bőr kanapék féláron budapesti outletből!

Figyelem! Import bőr kanapék féláron!

Úgy tapasztaljuk, hogy manapság az érdeklődő az ülőgarnitúra alatt sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a legkedveltebb, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb a sikere a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra mind jobbra, mind balra szerelhető, akkor az is lehetséges, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltozhasson a kanapé állása az új szempontok szerint, egyszerű átszereléssel.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk.

Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vásárlóval át kelljen fésülnünk az ülőgarnitúrák tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban...

Kérjük, keressen föl minket: kanape.net!

Import bőr kanapék féláron