Árnyvéd Kft., a redőnyszakértő

Minden, ami árnyékolástechnika: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves garancia, alaposan letesztelt, csendesen, üzembiztosan funkcionáló motorok.

Elromlott a redőnye? Ne aggódjon, mi segítünk! Korrekt munkavégzés, pénztárcabarát árakon! Szakszerű redőny szerelés Soroksáron, illetve a főváros többi részén.

Esetleg jobbra, újra cserélni, motorizálná? Az sem gond!

Minden, ami árnyékolástechnika: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves garancia, alaposan letesztelt, csendesen, üzembiztosan funkcionáló motorok. A 2013-as évtől motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval szereljük, alapáron. A redőnyöket egy úgynevezett csőmotorral motorizáljuk, amely a redőny tengelyében van elhelyezve, így az szinte fel sem tűnik! Motoros meghajtásra kifejezetten csak az alumínium redőnyeinket javasoljuk, kiváltképpen a méretesebb nyílászáróknál. A redőnymotorainkat öt éves garanciával kínáljuk Önnek! Áraink tartalmazzák Budapesten és az agglomerációban mind a kiszállítást, mind a felmérést, mind a felszerelést és a garanciát. Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. 

Weblapunkon több információt is találhat a motoros redőnyökről, elektromos napellenzőkről illetve a garázsredőnyökről. 

redony-ajto.hu

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én